Foto van een Claas Jaguar 960 bezig met stro hakselen.. Foto is geplaatst door tombo op 22-07-2021 om 08:22:28, met 9 reacties.

Claas Jaguar 960

tombo
Foto van een Claas Jaguar 960 bezig met stro hakselen.

Reacties

Gavrie Willemsen
Waarom wordt dit niet in balen geperst?
+1
JD3010
@Gavrie Willemsen Je kunt beter vragen of aan de maaidorser geen hakselaar zat.
+1
tombo
@JD3010 boer maaidorst zelf met een oudje en die heeft geen hakselaar
JD3010
@tombo Ik heb die bij mij er wat jaren terug zelf onder gebouwd. De kosten zijn het niet.
tombo
@Gavrie Willemsen boer heeft geen stro nodig en is wel goed voor humus aanbreng
+2
erik9831
@tombo is inderdaad een overweging die gemaakt dient te worden door de landbouwer. Stro is een restproduct dat het bodemleven inderdaad ten goede komt bij vertering. Wanneer hij het in Balen doet en verkoopt, heeft hij het geld in de hand, maar moet hij dat geld daarna opnieuw uitgeven aan bodemverbetering.
stannetje96
Kan je het dan niet beter laten combine door iemand met een hakselaar aan de achterkant? Lijkt me qua kosten net zo interessant
+2
hoest
@stannetje96 zal wel een gevalletje zijn dat combinen mooi werk is wat hij graag zelf doet. En duurder zal het ook niet zijn dus heeft die man zo een mooie goedkope hobby

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 960 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!