De donorwagen is inmiddels ook aangekomen en heeft een wasbeurtje gehad. Nu de tandwielkast die we vandaag opgehaald hebben er even onder hangen en dan is ie weer klaar. Kunnen we em in de mais gebrui

Claas Sprint 5000S

155 foto's van @Tractor TV

Tractor TV
De donorwagen is inmiddels ook aangekomen en heeft een wasbeurtje gehad. Nu de tandwielkast die we vandaag opgehaald hebben er even onder hangen en dan is ie weer klaar. Kunnen we em in de mais gebruiken, maar voor een goed bod mag ie ook wel weer weg.

Reacties

+1
JD BORN 2 FARM
Is dit normaal al één met rotor invoer of nog balken
+1
Tractor TV
@JD BORN 2 FARM De 4000 en 5000 zijn de eerste rotor wagens van Claas, gebouwd in 1993. Dit was de eerste 4000s en die is dus met rotor geleverd.
JD BORN 2 FARM
Aha bedankt voor de uitleg
Tractor TV
@JD BORN 2 FARM Ja, van zo'n zoektocht naar een tandwielkast leer je wel hoe het allemaal zit met die wagens, ik weet de serienummer van 1993 ook nog uit m'n hoofd.
JD BORN 2 FARM
Dat geloof ik best. Ik heb 15 jaar geleden bij een boer gewerkt die kocht toen een nieuwe qwamtum 5500 dat was een hele vooruitgang te opzichte van de sprint 440 ofzo wat ze hadden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Sprint 5000S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!