Treffens bezoeken zijn altijd een grote bron van inspiratie van hoe ik een trekker wil hebben na de restauratie of hoe ik deze zou aanpakken.Op het Treffen in Watzum kwam ik deze Super 850V tegen. Ik

Schlüter Super 850 V

1.721 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Treffens bezoeken zijn altijd een grote bron van inspiratie van hoe ik een trekker wil hebben na de restauratie of hoe ik deze zou aanpakken.

Op het Treffen in Watzum kwam ik deze Super 850V tegen. Ik was er eigenlijk op slag weg van. Zo wil ik de 950 ook hebben!

Reacties

+4
schluterman
Prachtige beer
+1
Schluterfan
@schluterman

Hij staat in het tijdschrift Traktorclassic van onlangs. Ik dacht al dat ik de trekker van ergens kende en dat heeft de eigenaar, waar ik nog wat tips van gekregen heb, dan ook bevestigd. Mocht ook even achter het stuur kruipen om toch eens dat gevoel te krijgen hoe het is met zo'n Fritzmeier erop. Eerste aanbeveling, de Schlüter Farmerclub zit beter dan menig ander trekkerstoel zei hij, dus die blijft er bij mij nu zeker bewust erop.
+1
schluterman
@Schluterfan dat snap ik alhoewel ik bij mijn schlüter super 850v een lucht geveerde grammer stoel erop heb staan en dat bevalt ook wel
+2
Schluterfan
@schluterman

Ja das zeker, maar hij bedoelde dan vergeleken met gangbare stoelen zoals die vb van Granit.
+3
draaipiet
Met recht SUPER
+3
a3vandiejen
Hele mooie Schlüter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 850 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!