Foto van een John Deere Meerdere. De zondag goed gebruiken. 5 de snede. Foto is geplaatst door remco rooks op 26-09-2021 om 15:56:07, met 5 reacties.

John Deere Meerdere

remco rooks
Foto van een John Deere Meerdere. De zondag goed gebruiken. 5 de snede

Reacties

+1
mdoornekamp
Gaat nog mooi met de Krone?
remco rooks
@mdoornekamp loopt als een trein 👌 rijden 14 tot 16 kilometer per uur met rapen de 150m gaat wel staan als het te veel word. de kuil op gaat op zich wel goed maar met natter gras en hoge kuil moeten we de wagen niet knetter volladen want dan moeten we steeds met de sleepband er bij, trekker is kwa eigen gewicht net aan de lichte kant hebben nu ook 750 kilo voor in hangen. het belangrijkste is natuurlijk het snijden en dat doet die super wel standaard na het kuilen de messen slijpen nu toevallig 1 mes gebroken tijdens de laatste keer kuilen. kwa bodemdruk wel achteruit gegaan zitten dan wel 800 banden onder maar toch duidelijk zichtbaar dat nu alles door het zelfde spoor gaat. maar der is nog geen moment spijt geweest van de aankoop.
+1
mdoornekamp
@remco rooks Mooi dat het goed bevalt. Ja grote wagens wegen wel wat tegenwoordig. En je kunt de pk's er ook wel voor kwijt. Maar zo'n degelijke wagen snijdt ook mooi en capaciteit. En dat wil je toch ook.
remco rooks
@mdoornekamp juist capaciteit en goed snijden dat is wel het belangrijkste!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!