De  nieuwe Claas Arion 430 in transport uitvoering,met dubbele verlengde autom. trekhaken (via lucht vanuit de cabine bedienbaar,  achterwielgewichten, 800kg frontgewicht, Alliance transportbanden, LE

Claas Onbekend

371 foto's van @Rietman

+1
Rietman
De nieuwe Claas Arion 430 in transport uitvoering,
met dubbele verlengde autom. trekhaken (via lucht vanuit de cabine bedienbaar, achterwielgewichten, 800kg frontgewicht, Alliance transportbanden, LED verlichting, laptopsteun, lange spatborden, verlengde hefarmen met transportrol, en.. Tractorbumper voor extra veiligheid en zichtbaarheid. Trekker wordt gebruikt voor orders te verzamelen met aanhangers en opleggers voor distributiewerk in de tapijtindustrie.

Reacties

Johny power
Van waar verlengde hefarmen
+3
Fast Eddy
@Johny power

Ik denk om dissels die gezakt zijn weer op trekhaakhoogte te brengen.
angelo-nabben
Waarom geen zwaarder type 🚜?
+2
oanejorrit12
@angelo-nabben tsjah, iedereen dan maar met een 600pk trekker rond rijden?
angelo-nabben
@oanejorrit12 heb ik het over 600pk gehad?
+2
Rietman
@angelo-nabben Voor dat deze klant zijn eerste Claas had, reden ze met Fendt trekkers van iets onder de 100pk, de aanhangers waren veelal zonder beremming op de wagens, nu is alles luchtgeremd, zéker... de geladen opleggers werden zwaarder, maar125 pk is ruim voldoende, grote trekkers zijn minder handig in beperkte ruimtes en duurder, dus minder efficiënt.
Fendt926Driver
@Rietman blauwe 409 fendt vario trekkers heb ik er ooit zien rijden.(4? Stuks?)
Maar de claas trekkers hoeven dus niet meer in de bedrijfs kleuren van verhoek?
+1
Rietman
@Fendt926Driver Hun laatste Fendt is ook in de groene Fendt kleur gebleven, De Fendt trekkers werden veelal ook nog op kleine 34" wielen geleverd, bij inruil is het niet handig, de aangepaste kleur en kleine wielen hebben effect op de restwaarde.
+1
Fendt926Driver
@Rietman klopt. Dat idee had ik ook.
Ooit een keer een blauwe 409 te koop zien staan. Dacht direct aan het industrie terrein in genemuiden...
Mooi dat ze inzien dat trekkers hun eigen kleur moeten houden
@Rietman rijden ze met opleggers en vrachtwagen aanhangers achter deze trekker? Of de oude wagens zonder kenteken nog?
Rietman
@ronald-deutz-fahr Jazeker daarvoor wordt deze trekker ingezet, de wagens zonder beremming zijn aangepast of worden aangepast aan de hedendaagse eisen of worden vervangen.
@Rietman ah kijk👌🏻
Wij hebben een wagen van hun gekocht, maar daar zat niks aan verlichting etc op, vroeg me al af of dat normaal was 😅 maar die reed echt over het industrie terrein, met heftruck of trekker ervoor
Rietman
@ronald-deutz-fahr Tja... Inmiddels wordt ook daar gehandhaafd door de politie, het gaat lang goed, tot er iets gebeurt en ....dan is het handig dat het materiaal aan de eisen voldoet.
@Rietman precies, zeker als het alle dagen onderweg is moet het gewoon goed zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Claas ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!