Een oude fotor van een Zetor 25K met hydr. kraan, Foto is van eind 50er jaren, Dit kom je tegenwoordig (zeker in deze combinatie) niet veel meer tegen.Tevens zit op deze trekker al een compressor met

Zetor 25K

363 foto's van @Rietman

+6
Rietman
Een oude fotor van een Zetor 25K met hydr. kraan, Foto is van eind 50er jaren, Dit kom je tegenwoordig (zeker in deze combinatie) niet veel meer tegen.
Tevens zit op deze trekker al een compressor met luchtrem-installatie. Zetor leverde bijna standaard op elke trekker af, behalve naar landen die dit niet eisen, (o.a. Nederland maar op wens werd dit natuurlijk wel gemonteerd.)
De Zetor 25K liep max 24 á 25km, de Zetor 25 en de 25A liepen fors sneller.

Reacties

+2
Albert Peters
Gewldig
+3
akkermopet
Mooie foto en bedankt voor de uitleg 👍
+1
a3vandiejen
Schitterend.
+1
draaipiet
Prachtige machine / foto en uitleg
+1
a3vandiejen
@draaipiet Weer veilig thuis Piet.👍
+1
draaipiet
@a3vandiejen Jazeker met de aanhanger, op de aanhanger hebben we een cadeautje meegenomen 👌 voor de jarige
+1
a3vandiejen
@draaipiet 😂👍👌gaaf, prachtig cadeautje...kreeg al een foto van Arnold.
+3
langeslagdiesel
En wij maar denken dat de Duitsers rappe trekkers maakten in de jaren 50. Nu snap ik ook wel waarom bij de iets jongere modellen de versnellingsbak zo mooi is opgebouwd. Het viel in die jaren pas op als je voor een ladewagen of hooipers aan de gang moest. Menig pakje geslagen met een 4511 en later een 5511 voor een Holland 276 of een ap 61 welger.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 25K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!