Ook bij deze broers is de maismicrobe meer dan aanwezig! De chauffeur op de Deutz D6206 is stiekem ook een trouwe Tractorfan bezoeker! 😲🧐😎Hij zei dan ook dat ik hierbij maar eens een verhaalt

Deutz D6206

+4
Schluterfan
Ook bij deze broers is de maismicrobe meer dan aanwezig! De chauffeur op de Deutz D6206 is stiekem ook een trouwe Tractorfan bezoeker! 😲🧐😎

Hij zei dan ook dat ik hierbij maar eens een verhaaltje moest schrijven 😅. Der is wel een probleem, hij kan meer vertellen over Deutz dan ikzelf! Dus Kristof, bij deze zal je zelf een woordje moeten verschaffen 😄😂.

Over de silagewagen achter de Fendt kan ik wel iets zeggen, die heeft de chauffeur op de Fendt zo goed als volledig zelf gemaakt, bijna volledig in Inox! Mooi staaltje vakmanschap overigens!

Reacties

+1
a3vandiejen
Schitterend hoor.
+2
Albert Peters
Mooi verhaal over de wagen
+3
Kristofvdw
Bedankt voor de mooie foto, Simon. Verhaaltjes schrijven is niet mijn sterkste kant. Dat laat ik over aan specialisten zoals u.
+1
Tom VDW
Mooi foto Simon👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!