Foto van een Panter Ploeg en John Deere 6620, laatste perceel van dit seizoen ploegen.. Foto is geplaatst door daan-van-der-kolk op 10-11-2021 om 10:52:01, met 11 reacties.

Panter Ploeg

124 foto's van @daan-van-der-kolk

+5
Foto van een Panter Ploeg en John Deere 6620, laatste perceel van dit seizoen ploegen.

Reacties

stijn-de-bock
Mooie foto zo.
Johny power
Mooie foto. Achter lampen eraf gehaald?
+1
Nickvg
@Johny power dan hoeft ie niet in het donker te werken😉
+1
Johny power
@Nickvg Verklaar die led bar eens dan hahah!
+1
@Johny power Heb me baas gedaan om zo de rem, achter en knipperlichten ook boven op de cabine kwijt te kunnen.
Johny power
@daan-van-der-kolk Dat het beter opvalt ofzo met zo een ploeg er achter?
+1
JD 6110
@Johny power die werklampen had ik laten zitten. En een beugeltje naast de lamp gemaakt met een achterlicht er aan. Dus naast de cabine stijl ongeveer. Zie ik wel meer hier
Johny power
@JD 6110 Had mischien wel mooier geweest ja. Klopt ja volgensmij was dat zelfs rrn optie. Fabrieks af. Ik denk alleen dat die led bar wel meer licht geeft
+1
@JD 6110 Zo zou ik het zelf ook gedaan hebben, en dan 4 losse werklampen ipv 1 ledbar. Nu heb je alleen maar heel veel licht op 1 plek achter je.
@Johny power Ja klopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Panter Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!