Foto van een JCB 409 4e snee balen naar huis halen, ze stonden al langs het kavelpad. Het begint wel nat te worden in het land, maar het kan nog met de brede banden die er onder zitten. De balen waren

JCB 409

398 foto's van @dutchgamer

+3
dutchgamer
Foto van een JCB 409
4e snee balen naar huis halen, ze stonden al langs het kavelpad. Het begint wel nat te worden in het land, maar het kan nog met de brede banden die er onder zitten. De balen waren gelukkig steviger als de 5e snede vorig jaar, deze zijn 36% ds.

Reacties

mdoornekamp
Jcb is normaal toch geel🤔
dutchgamer
@mdoornekamp ja, deze is geïmporteert uit Duitsland en is van een bedrijf geweest dat tuinen aanlegd. Die hadden hem in de rode bedrijfskleuren gespoten. We hebben alleen de stickers eraf laten halen.
mdoornekamp
@dutchgamer ok. Wel mooi formaat shovel. Die baal kan ie goed hebben denk ik
dutchgamer
@mdoornekamp ja, twee op elkaar kan ook goed. Maar dan moet je voor zichtig achteruit rijden. Krijg je wel sporen in het land ondanks de 560 brede banden. Meestal rijden we op 3 bar maar ze kunnen ook nop 1-1,5 bar. Dan veren ze meer en groter contactoppervlak. Hij weegt wel 6 ton.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB 409 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!