Foto van een Volvo BM LM 620, foto genomen tijdens vakantie in Zweden.. Foto is geplaatst door Svendt28 op 28-11-2021 om 12:46:29, met 9 reacties.

Volvo BM LM 620

222 foto's van @Svendt28

+3
Svendt28
Foto van een Volvo BM LM 620, foto genomen tijdens vakantie in Zweden.
+2
WaterDeutzer
@Svendt28 Beresterke laders! Ik heb lang geleden in B-Limburg een hal gehuurd bij een metaalbedrijf met 2 BM laders. 1x 4 cyl munktel motor 2Wd en 1x 6 cyl volvomotor 4wd. Beetje wurmen met instappen, maar als je zat: de koning te rijk!
+1
armpie
@Svendt28 ik denk dat dit een volvo lm 620 is. Waarschijnlijk met 3 cilinder motor, smalle cabine, licht contragewicht, bediening links ipv rechts en links opendraaiende deur.
+1
Svendt28
@armpie Ik wist het ook niet zeker maar zal hem verplaatsen, bedankt voor de tip. 👍

Reacties

+2
schluterman
Prachtige volvo
+3
Towaberg
Zal wel een prachtige reis geweest zijn 🤩
+2
Svendt28
@Towaberg Ja mooi land met prachtige natuur.Groot en dunbevolkt land,best met de auto gaan want alles ligt ver van mekaar. De wegen zijn echt zalig om op te rijden, goed onderhouden en niet druk. En dan kom je al eens dingen tegen die we hier bij ons niet zien of die toch anders zijn. Wel je kodakske niet vergeten ! 🚜📸😉
+4
Towaberg
@Svendt28 als ik er eens naartoe ga, ga ik zeker mijn kodakske niet vergeten 🤣🤣🤣
+1
draaipiet
Geweldige laders, ik heb er nooit mee gewerkt, maar diverse keren ben ik door dit soort volvoladers geladen. Het viel me iedere keer op dat er in verhouding een klein motortje in zat en dat ze heel wat mans waren en heel snel konden werken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM LM 620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!