Op deze foto is Veldhuizen Wagenbouw (Groenekan) × actief met een HoverTrack luctor 544.. Foto is geplaatst door valtraaa op 30-11-2021 om 18:01:17, met 19 reacties.

HoverTrack luctor 544

81 foto's van @valtraaa

+1
valtraaa
Op deze foto is Veldhuizen Wagenbouw (Groenekan) × actief met een HoverTrack luctor 544.

Reacties

+2
mike_v
Wordt deze eigenlijk ook ooit gebruik of gaat hij gewoon van beurs naar beurs..
+3
WaterDeutzer
@mike_v Dit is een project van 1 uit 1 uit de hoge hoed. Maar wel respect voor de kennelijk bodemloze toverhoed van Veldhuizen met wat ze daar aan de lopende band steeds weer ontwikkelen in Groenekan.
+2
valtraaa
@WaterDeutzer klopt prachtige machine maar te groot voor de Nederlandse markt en te zwaar voor de Duitse markt.
+2
valtraaa
@mike_v nee hooguit bij een demo eens gebruikt. Inmiddels is die verkocht.
+3
mf 6150
De dood of de gladiolen met zo'n combi😂
+1
WaterDeutzer
Deze combi staat momenteel in veiling bij Troostwijk.
bouwjaar 2007, kenteken BS-VV-12
+1
valtraaa
@WaterDeutzer bedankt ik ga deze ffm volgen ben benieuwd wat die opbrengt. Is een paar maandjes terug aan ultra lite verkocht.
WaterDeutzer
Quote Reactie van @valtraaa:
aan ultra lite verkocht

Dat is bijzonder: verkocht aan de concurrent van de bouwer (Veldhuizen). Staat ook in Putten te bezichtigen.
+1
valtraaa
@WaterDeutzer Veldhuizen en ultra light doen veel samen. Ben zelf werkzaam bij Veldhuizen. Inruilers waar we zelf geen werk mee willen gaan vaak naar ultra light.
WaterDeutzer
Quote Reactie van @valtraaa:
Veldhuizen en ultra light doen veel samen

Dat verklaard veel, maar wel vreemd als die net is aangekocht door de laatste en nu in de veiling is gedaan.
WaterDeutzer
Quote Reactie van @valtraaa:
benieuwd wat die opbrengt

Is bij troostwijk haast niet te doen, eindtijd veiling kun je je lelijk in vergissen. en ze laten de opbrengst maar heel kort online.
CaseCS130
@WaterDeutzer Als je de kavel volgt kun je wat langer zien wat die opgebracht heeft. Van de week wel een vreemdigheid meegemaakt dat een veiling afgelopen was en 10 minuten later ineens toch weer verder liep. Stond 100% zeker bij mij veiling is gesloten en het was geen combinatie kavel. Wat dat nu weer was?
@CaseCS130 handel misgelopen?
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Nee dat niet, maar had eerst wel wat spijt dat ik niet meegeboden had, het bedrag waar die in eerste instantie op afliep was niet heel verkeerd. Later kwam er nog 3000 bij. Maar ik vraag me dan af wat er gebeurt achter de schermen en of het allemaal wel zo eerlijk gaat.
CoenNijenhuis
@CaseCS130 Dat is mij van t jaar ook al twee keer overkomen, net of ze dan vinden dat het artikel te weinig heeft opgebracht ofzo?
CaseCS130
@CoenNijenhuis Heel apart ja, volg niet heel vaak wat, maar dit was me toch nog nooit overkomen. @J asper Nee, ik heb er 1x een roterende laser gekocht en eens 2 bureau's. Landbouwspullen gaan altijd voor vies veel geld weg, of het moet echt iets zijn waar geen koperspubliek voor is. Vind 18% wat troostwijk neemt ook wel extreem veel.
+1
J asper
@CaseCS130 Klopt moet net wat spul zijn waar niet heel veel achter aan zitten. Of wat kleiner gereedschap.
J asper
@CaseCS130 Veilingen zijn ons nog nooit mee gevallen, en troostwijk je sinds de nieuwe site ook drama.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de HoverTrack luctor 544 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!