Een leuk klein doosje dat aangekomen is met post.nl in een grote doos.ik ben gek op die kleine doosjes,vooral wanneer ze al een beetje verouderd zijn.

Landbouw miniaturen 1:43 Fendt

2.488 foto's van @stijn-de-bock

+6
stijn-de-bock
Een leuk klein doosje dat aangekomen is met post.nl in een grote doos.ik ben gek op die kleine doosjes,vooral wanneer ze al een beetje verouderd zijn.

Reacties

+3
Lucas Ensing
Zou wel leuk zijn als doosje ook inhoud heeft😁
+5
stijn-de-bock
@Lucas Ensing er zit een tractor in hoor,maar het doosje zelf vind ik het mooiste .
+3
Lucas Ensing
@stijn-de-bock De Fendt van de afbeelding is ook in miniatuur prachtig net als in het echt. Doos is ook mooi.
+2
stijn-de-bock
@Lucas Ensing het miniatuur heb ik nu 3 keer, 3 verschillende versies.
+1
Lucas Ensing
@stijn-de-bock Mooie verzameling 👌🏻
+1
Jotke
Zo'n grote doos is wel een bietje overdreven...

Zat die zo helemaal tussen het krantenpapier zoals er onder?

Zal vast een mooi model zijn! Die oude Fendtjes blijven mooie!
+3
stijn-de-bock
@Jotke het doosje zat inderdaad helemaal zo tussen het krantenpapier, het is eigenlijk wel nog niet thuis want ik laat bijna alles wat ik koop in Nederland verzenden naar een vriendin van mijn vrouw in Nederland, niet om een paar centjes te besparen maar omdat mijn vertrouwen in de Belgische post behoorlijk klein is.
+1
noordhof
+1
Jotke
@stijn-de-bock

Oké. Dat snap ik. Je moet doen wat voor jou het fijnste is!

Het zijn breekbare dingen dus snap dat je het dan zo doet als je in de Belgische post weinig vertrouwen hebt.

Moet wel zeggen, het verschilt hier in Nederland ook erg welk bedrijf en welke bezorger je hebt. PostNL zijn wij ook niet zo over te spreken. Zijn tegenwoordig erg laks. Kijken niet eens of je thuis bent, durven een pakketje ook gerust voor de stal int zicht of in de stal op een natte ondergrond te zetten met als gevolg doos beschadigd.

DPD en DHL zijn daarin tegen heel netjes en bellen aan of brengen het achterom/ als ze je niet zien zetten ze het ergens waar jij het wel snel vindt maar anderen niet en het droog en schoon staat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:43 Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!