Foto van een Zetor 3011 hef zonder hendel vd diepteregeling, dus waarschijnlijk al een oud type.. Foto is geplaatst door MF65power op 18-12-2021 om 12:23:43, met 6 reacties.

Zetor 3011

MF65power
Foto van een Zetor 3011 hef zonder hendel vd diepteregeling, dus waarschijnlijk al een oud type.

Reacties

MF65power
Fast Eddy
Ik zie toch duidelijk 2 hendels bij de hefbediening. En waar de topstang aan vast moet kan ook bewegen dus ik denk wel dat je diepteregeling hebt.
MF65power
@Fast Eddy diepteregeling zal ik inderdaad wel hebben, maar bij latere types zat er nog een extra hendel op waar je de stand op kon kiezen.
Dat vermoed ik toch?
MF65power
@Fast Eddy de 2 hendels die hier opzitten zijn denk ik voor olieventielen op aan te sluiten (linkse hendel) en de rechte hendel is voor het bedienen vd hef.
+1
Rietman
Dit is het oude type hefinrichting , De buitenste (R) hendel is voor de hefbediening en de binnenste (L) is voor de dubbelwerkend hydr ventiel die men kan aansluiten op koppelingen rechts op de foto bovenop het hefdeksel (Deze 3011 is gemaakt tussen 1961 en 1964)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 3011 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!