Foto van een Fendt 203 V. Donderdag de trekker afgemaakt nadat hij zowat aan alle kanten uit elkaar geweest is voor nieuwe lagers en keerringen, tot nu toe lijkt alles dicht te zijn. Dat is natuurlijk

Fendt 203 V

487 foto's van @marcel-pek

+5
marcel-pek
Foto van een Fendt 203 V. Donderdag de trekker afgemaakt nadat hij zowat aan alle kanten uit elkaar geweest is voor nieuwe lagers en keerringen, tot nu toe lijkt alles dicht te zijn. Dat is natuurlijk altijd even afwachten. De keerring van de krukaspoulie heb ik 4 mm dieper in het distributie deksel gezet zodat de keerring op een nieuw vlak afdicht omdat de poulie flink ingesleten was. De ruimte was ervoor dus is het proberen waard.
+3
a3vandiejen
@marcel-pek Mooi gedaan, hopen inderdaad dat het allemaal dicht is. Bij de Drago heb ik ook de trompetten er af gehad, maar toch weer wat lekkage.
+3
schluterman
@a3vandiejen inderdaad ik heb ook een paar jaar geleden overal in mijn schlüter super 850v nieuwe keeringen erin gezet en hij lekt hier en daar ook weer. Ik denk dat je dat altijd wel blijft houden.
a3vandiejen
@schluterman Ja daar ben ik ook wel bang voor.
+2
marcel-pek
@a3vandiejen je probeert zo netjes en schoon mogelijk te werken, Meer kan je niet doen. Maar inderdaad soms snap je niet hoe het nog kan lekken.
a3vandiejen
@marcel-pek Klopt Marcel.

Reacties

+1
Towaberg
Heb je goed aan door gewerkt 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 203 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!