Rijtje Holder AG35, A45, B41 en B40. Foto is geplaatst door AG35 op 02-01-2022 om 18:34:00, met 5 reacties.

Holder Meerdere

+5
AG35
Rijtje Holder AG35, A45, B41 en B40

Reacties

+7
Rondeutz06
Prachtige holders, ze zien er allemaal even mooi uit
+5
Towaberg
Jij hebt het jaar al mooi ingezet 😉
+2
WaterDeutzer
Als klein kind op de lagere school hadden we dinsdags zicht op de afbraak van marktkraampjes in Purmerend door de fa. Modder met een aantal oude Holders. 2 klasgenootjes van mij, Jan & Ko de Boer, hielpen daarbij. Die lieten de trekkertjes met aanhangwagens onbemand in kruip en touwtje aan stuur door de straten rijden. De mannen laadde dan de planken en frames op de wagens. Zag op Google dat de Fa. Modder nu nog in oude panden van Beerepoot zit aan de Nieuwstraat.
+2
fransa101215
Ze zien er allemaal perfect uit. Ik zie nu pas dat je uit belfeld komt, volgens mij ben ik een keer bij jouw geweest, 15 jaar geleden wel te verstaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Holder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!