Foto van een Massey Ferguson 42 uit 1962, en een Massey Ferguson 35 petroleum uit 1958. Foto is geplaatst door rutger-bilderbeek op 04-01-2022 om 18:34:12, met 9 reacties.

Massey Ferguson 42

55 foto's van @rutger-bilderbeek

+6
Foto van een Massey Ferguson 42 uit 1962, en een Massey Ferguson 35 petroleum uit 1958

Reacties

+1
Bauwz
Mooie trekkers,de voorste is zeer netjes,de tweede is ook een snoepie,vooral met die deelbare achtervelgen. Staat wel stoer.
Is de 42 een Multipower.
@Bauwz bedankt, velgen zijn origineel van wegen de zware acchterbrug. is wel wat ruiger ja. Die van ons heeft geen multipower, ik geloof wel dat ze te krijgen waren met multipower.
@rutger-bilderbeek Het franse MF logo bedoel je?
+1
Hannesman
Mooie MF 42, zie je er maar weinig van. Ziet er imposant uit met zware achterbrug 👌
+1
@Hannesman Ja klopt, de 42 is alleen verkocht in Frankrijk. Wij hebben hem zelf uit België gehaald. Hadden er zelf ook nog nooit een gezien daarom hebben we hem gekocht. Is wel ruig met de zware acchterbrug, staat ook iets voor over.
Hannesman
@rutger-bilderbeek ja alleen de motor kap vind ik minder, maar hij is mooi 👌
+1
Hidde Gröniger
Mooie trekkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 42 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!