Foto van een Napolione 4000 4RMHagen knippen en klepelen. Foto is geplaatst door Peter van Meijel op 09-02-2022 om 19:20:00, met 7 reacties.

Napolione 4000 4RM

4 foto's van @Peter van Meijel

+2
Peter van Meijel
Foto van een Napolione 4000 4RM
Hagen knippen en klepelen

Reacties

wim-same
Ik kan mij niet voorstellen dat dit lekker werkt. De klepelmaaier trekt toch de trekker scheef, waardoor waardoor je nooit mooi recht kunt knippen.
DANOONTJE POWERR
@wim-same Aan de voorkant zal die niet echt omtrekken.
wim-same
@DANOONTJE POWERR Nou. ik denk het wel, maar als hij achter omtrekt, gaat de heggenschaar ook al om. Een 60 pk trekkertje met een verstek klepelmaaier voel je ook omtrekken.
+3
Peter van Meijel
Eerst altijd de mc connel achterop gehad, wat niet echt fijn is met verticaal maaien,
nu voorop werkt super blijft mooi recht, klepelmaaier loopt mooi los over de rol en mulcht alle snoeisel, heggenschaar heeft een obstakelbeveiliging en heeft dus werkruimte
Het eigen gewicht van de trekker is ook niet erg laag voor zo''n kleine trekker wat wel noodzakelijk is en linker achterwiel zit vol met water

gr Peter
+1
yoohan
@Peter van Meijel
Ik heb ook wel met zo'n McConnel geknipt. Inderdaad gauw voorop een trekker gemaakt. Achterop en dan verticaal een heg knippen werkt niet fijn, ben ik met je eens.

Verder erg mooi met de Napolione, sterke trekkers.
+1
JD3010
@Peter van Meijel Voorop heb je ook veel meer controle over je werk. En als je dit regelmatig doet, zijn het ook maar dunne takken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Napolione 4000 4RM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!