Trekkertest uit de landbouwmechanisatie van april 2005. Foto is geplaatst door JarnoDrenthe op 22-02-2022 om 16:18:52, met 12 reacties.

Hürlimann XT 95

+1
JarnoDrenthe
Trekkertest uit de landbouwmechanisatie van april 2005

Reacties

+1
catfan55
Toch zag je deze trekkers vrij veel bij ons in de buurt (Borger Dr.) menig akkerbouwer en veehouder reed hier met Hurliman
JarnoDrenthe
@catfan55 In die regio rijden nog steeds wel enkele verdwaalde Hurlimanns , meest als verplegingstrekker maar ook wel grotere zoals de Same Rubin (weet de naam van de Hurlimann variant niet)
+1
catfan55
@JarnoDrenthe same zag je bij ons ook wel maar niet zoveel als hurliman. Ook nog wel een paar Landini’s
Ik geloof dat merendeel van de hurliman garde nu met Kort & MCV zaken doen. Ziet heel veel blauw & rood in Borger en omstreken laatste keer dat ik er was (2020)
Case5130
Quote Reactie van @catfan55:
Ziet heel veel blauw & rood in Borger en omstreken

Claas en Renault(Robertus) en Mf(Meijering) zie je hier ook wel veel in de buurt en nog een beetje Fendt.
Zit zelf niet zo heel erg ver van Borger af, Exloo zitten wij.
catfan55
@Case5130 MF zag je richting eesergroen / exloo / kleindijk inderdaad meer met Meijering als dealer inderdaad, Renault zag je vroeger ook wel geregeld, zou niet weten wie er Claas zou hebben in de buurt van Borger. Geloof dat Weco een Axion heeft misschien? Maar nou ben ik er ook niet heel erg bekend meer, jij zou dat beter weten als mij 😂 pootgoedboet Beijering bij schoonloo is allemaal Fendt geloof ik, was vroeger allemaal case van MCV.
Mag altijd nog graag even een middag rond rijden door de buurt als ik in Nederland ben, ik blijf het een prachtige omgeving vinden!
+1
Case5130
@catfan55 Weco heeft ik dacht 2 Arion 650. Wij hebben ook Renault en 1 Claas. Volgens mij zit er bij bronneger nog 1 die claas rijdt en verder zal dat meer richting 1e en 2e mond zijn.

Jaa dat is het zeker, vooral het stukje tussen Borger en Buinen vindt ik dan heel mooi, met de glooiingen in het land daar
catfan55
@Case5130 dat laat wel zien hoe goed ik op de hoogte ben 😂 😂

klopt ja. Van buinen naar buinerveen is ook mooi, en dan in buinerveen er af richting exlooerveen. Even lunchen bij Bussemaker in exloo. Altijd even genieten zo’n middag rond rijden 😍
Case5130
@catfan55 ach is niet zo gek toch als je aan de andere kant van de wereld woont😂 kunt ook niet alles weten.

Jaa dat is ook zeker mooi, wij zitten daar ook ongeveer, weg van Buinen naar exloo en wij zitten dan aan de Buinen kant
catfan55
@Case5130 ik weet precies waar jullie zitten inderdaad! Zat net al even stiekem door je foto’s te neuzen 🙈
+1
Case5130
@catfan55 mag ik ook altijd graag even doen, is altijd interessant om te zien en te lezen hoe iemand anders het doet. Helemaal als ze dan uit een ander wereldeel komen, is toch een hele andere manier van boeren
+2
Fast Eddy
Mooi stukje over een boer bij mij uit de buurt die alles zelf doet (behalve bietenzaaien en sloot onderhoud). Een van de laatste Hürlimann rijders in de buurt. Gelukkig is er nog steeds een bont gezelschap aan merken hier in de buurt. Al begint het bij sommige boeren op eenheidsworst te lijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann XT 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!