Foto van een Ford vloeiblad uit 1955.,een vloeiblad; uit de tijd van de vulpen, ik had er tot voor kort nog nooit van gehoord maar vind dit een ontzettend mooi item waar ik er ondertussen een paar van

Ford Red Tiger 600

2.489 foto's van @stijn-de-bock

+6
stijn-de-bock
Foto van een Ford vloeiblad uit 1955.,een vloeiblad; uit de tijd van de vulpen, ik had er tot voor kort nog nooit van gehoord maar vind dit een ontzettend mooi item waar ik er ondertussen een paar van heb in mijn verzamelingetje, naast folders,miniaturen, lucifers,ansichtkaarten, asbakken, bierflesjes, stickers,handleidingen ,foto's, boeken....verzamel ik nu dus ook vloeibladen .

Reacties

+4
stijn-de-bock
Foto van de achterzijde in spiegelbeeld.

(klik om te vergroten)

+3
a3vandiejen
@stijn-de-bock Toen maakte ze er nog werk van..prachtig
+3
stijn-de-bock
@a3vandiejen klopt helemaal, hoe beter je die oude reclames uit de jaren 50,60 bekijkt hoe meer je al de mooie details gaat zien.
+2
Towaberg
Vloeipapier gebruikten wij in de lagere school, alleen niet zo mooi als deze!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Red Tiger 600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!