Foto van de sproeitractor op de betoncentrale waar ik dagelijks ga laden.mooie trekker  maar het eerste nadeel wat me wel opvalt is dat het wel heel erg krap is om erin en uit te klimmen.

Renault 681-4s

2.489 foto's van @stijn-de-bock

+7
stijn-de-bock
Foto van de sproeitractor op de betoncentrale waar ik dagelijks ga laden.mooie trekker maar het eerste nadeel wat me wel opvalt is dat het wel heel erg krap is om erin en uit te klimmen.

Reacties

+4
a3vandiejen
Mooi, je kunt het zien bij de deuropening.
+5
1046
Ach. T blijft toch een oudere trekker, kunt et nie vergelijken met een nieuwe😉😉
+7
stijn-de-bock
@1046 vergelijken met een nieuwe is moeilijk ja,mooier zijn de oudere zoiezo, ze gaan denk ik ook veel langer mee die oudere,
+5
valmet6400power
@1046
In die tijd was men ook blij dat ze binnen konden zitten, uit de wind en de regen dan neem je een krappe deur wel voor lief 😄
+1
1046
@valmet6400power preciessss ja
+9
WaterDeutzer
Die deur is ontworpen voor een gemiddelde wijndrinker en die hebben een iets ander postuur dan u.🤣🤣
+5
stijn-de-bock
@WaterDeutzer man man man miserie 😅
+4
steyrlanzboy
Mooi
+3
JarnoDrenthe
Men stapte ook minder in en uit in de hoogtij dagen van deze trekker , nu worden er allerlei erfklusjes mee gedaan , vroeger voornamelijk op het land gewerkt.
+2
@JarnoDrenthe vroeger hadden ze dan voor erfklussen vaak een cabrio wat het opstappen makkeljker te maken
+2
huub
Wat laad je daar, stampbeton?
+2
stijn-de-bock
@huub dat woord heb ik nooit eerder gehoord, ik laad daar vooral stabilisez,( zand cement) met recupzand( zeefzand,breekzand) voor op en onder de buizen, we doen vooral rioleringwerken.
+3
WaterDeutzer
Quote Reactie van @stijn-de-bock:
dat woord heb ik nooit eerder gehoord

En dan heeft Den Hollander nog nooit gehoord van stabilisé en ook niet van chape bijvoorbeeld. Maar klinkerwerk op stabilisé: dan ben je voor altijd af van verzakkingen of onkruid. Je moet wel goed plannen in het werk want je hebt maar beperkte tijd om de stabilisé te verwerken.
+2
1046
@WaterDeutzer dezen hollander wel😊😊
+1
BuvaM
@1046 deze niet. En gelukkig toch een echte Hollander.
+2
huub
@stijn-de-bock daar was ik al bang voor. 😂 Stampbeton is een drogere beton soort, die wordt door stratenmakers gebruikt onder trottoirbanden of onder goten.
+1
stijn-de-bock
@huub dat noemen wij schraalbeton of ook wel magere beton.
+3
Towaberg
Mooie Renault 👌👌👌
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Towaberg:
Mooie Renault

Mee eens. Ik was vroeger als kind bewonderd naar deze serie. Was de eerste fabrikant met cabinevering. En de verdere luxe kon in die jaren ook nog geen ander merk aan tippen. Heb m'n pa wel eens gevraagd er 1 te proberen tussen de MF165's maar vanwege ontbreken dealer in de regio durfde hij dat niet aan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681-4s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!