Foto van een Case IH Puma 150. Oud prikkeldraad opruimen met een zelfbouw haspel.  Haspel kan uitelkaar om rol draad eraf te gooien.

Case IH Puma 150

230 foto's van @rick-mandersloot

+4
rick-mandersloot
Foto van een Case IH Puma 150. Oud prikkeldraad opruimen met een zelfbouw haspel. Haspel kan uitelkaar om rol draad eraf te gooien.

Reacties

Albert Peters
Mooi uitgedacht
GerbertXL
We hebben een paar jaar geleden een flink stuk land gekocht bestaand uit meerdere blokken en veel prikkeldraad er omheen. Ik had niet echt zin om alle draad met het handje op te rollen dus ook een oproller gemaakt, oude kabelhaspel, hydromotor met smoring erop geklooit en gaan. Het was geen geweldig apparaat maar schoot lekker op in vergelijking met handwerk. Een kennis verhuisde van boerderij en die heeft 'm gebruikt om al z'n prikkeldraad op te rollen en hij staat nu bij z'n buurman geloof ik.
Went snel 😀
Fendt926Driver
Waarom staat (stond) er prikkeldraad bij jullie om het land?
Is toch zo groot bij jullie dat je aan 50 rol prikkeldraad niet genoeg hebt
rick-mandersloot
@Fendt926Driver dit was vroeger een Vleesvee bedrijf. Dus heb aantal qauters met draad eromheen. Is toch gauw 8 mijl aan draad wat er om een perceel heen zit. Roll 4 draden tegelijk op. Minste is eerst alle krammen eruit te halen.
+9
J asper
Doen ze hier in de buurt altijd met schudder 😜
+2
JohnDeere5720
@J asper Klepelbak werkt ook heel best
+6
dx11
@J asper ja, bij jullie maaien ze nog zonder kneuzer. Anders is de draad al weg als je gaat schuddeb
J asper
@dx11 🤫🤫🤫🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!