Kijk, daar heb je Eskes Security & Eventcleaning (Hengelo Gld) × met 2 eventcleaners. Na een Ouderkerkerplas nu weer een dagje Schijndel.  Hier zijn we bezig met het schoonzuigen van het campingterre

Widontec Eventcleaner

790 foto's van @radium45

+3
radium45
Kijk, daar heb je Eskes Security & Eventcleaning (Hengelo Gld) × met 2 eventcleaners. Na een Ouderkerkerplas nu weer een dagje Schijndel. Hier zijn we bezig met het schoonzuigen van het campingterrein wat in gebruik was tijdens Paaspop. Ik schat zo'n 15 ha. Vanaf vrijdag tot en met zondag ben ik daar elke nacht heen gereden om het festivalterrein weer schoon op te leveren voor de volgende dag. Gedurende de nacht zijn we daar met een man of 20 mee bezig. Voor overdag ongeveer hetzelfde aantal mensen.

Reacties

+1
yoohan
Je zit ook het hele land door met allerlei verschillende werkzaamheden als ik zo ff gauw je profiel bestudeer. Wel erg leuk lijkt me, alleen die reistijd zou ik op gegeven moment wel vervelend vinden. Daarom ben ik zelf ook iets veranderd qua werkzaamheden binnen het bedrijf, minder in de auto.
+3
radium45
@yoohan Klopt, ik ken ondertussen heel veel mensen in heel Nederland. Maar wat je al zegt, dat vele autorijden is een nadeel. Is niet echt mijn ding. Ben liever meteen aan het werk als dat ik eerst 2 uur of nog langer moet rijden. Vooral terug is vermoeiend na een nacht doorhalen.
+1
yoohan
@radium45
Dat snap ik volkomen ja, dat autorijden wordt je niet wijzer van. Financieel meestal ook niet.
Je moet dan inderdaad je werk wel leuk vinden, anders wordt het vervelend 😁
GoVario
Hoevaak gaan jullie erover heen met deze machines? Of is het 1 keer genoeg?
+1
radium45
@GoVario De camping is eerst ontdaan van alle tenten en andere zooi die is blijven liggen. Dit jaar heeft een lokale loonwerker dit met een shovel met zo,n silagevork gedaan, alles aan hopen schuiven. De naam weet ik zo ff niet. Dan 1x met de zuigmachine erover heen die tevens een magneetbalk eraan heeft hangen en na het zuigen lopen mensen in linie het hele terrein nog weer over om echt de laatste dingen uit de grond te peuteren.
schluterman
@radium45 jennissen uit den dungen? Kaartjes voor volgend jaar al besteld dus hopen dat het net zoon goed weer is als afgelopen weekend.
+2
radium45
@schluterman Ik zal dat even navragen. Vandaag was er een nieuwe Liebherr kraan bezig. Stond iets op van Gebr... nog wat.
+2
radium45
Straks vanaf Schijndel naar Hengelo in de Achterhoek wat je normaal in minder dan anderhalf uur kunt doen, heb ik er meer dan 2 uur over gedaan. Ik denk toch wel zo ongeveer de helft van de kilometers in file gereden. Die A50 is ondertussen ook veel te druk geworden.
+5
radium45
Heb ondertussen wel een 27Mhz in de auto geknutseld, wel lachen om naar die stoere praat van de vrachtwagens te luisteren. 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Widontec Eventcleaner ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!