Ja, het begint met een reparatie, en dan kom je meer tegen wat gerepareerd moet worden. Toch maar besloten om de tractor helemaal  na te kijken. Het huis van het differentieel was uitgeslagen, en moes

Holder A 15

19 foto's van @fransa101215

+2
fransa101215
Ja, het begint met een reparatie, en dan kom je meer tegen wat gerepareerd moet worden. Toch maar besloten om de tractor helemaal na te kijken. Het huis van het differentieel was uitgeslagen, en moest worden uitgefreesd. Zit alleen te twijfelen tussen een stalen, of een bronzen bus voor het differentieelhuis.

Reacties

+1
WaterDeutzer
Heb je deze opstelling gemaakt om zo in de freesbank te plaatsen?
+1
fransa101215
@WaterDeutzer Nee, het differentieelhuis is maar klein bij een holder tractor, die past zo in de machineklem van de frees. Ik heb tractor omhoog gezet, omdat het makkelijker is om aan te werken.
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @fransa101215:
omdat het makkelijker is om aan te werken.

Je hebt gelijk, ik probeer ook altijd zo comfortabel mogelijk te werken als 't een grote klus is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder A 15 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!