Graag zou ik van onze JF AV3 het linker zijbord ook neerklapbaar willen maken. Mocht iemand nog de originele duimen en scharnieren hebben liggen of een sloper hebben staan waar ze op zitten, houd ik m

JF AV3

+1
hooidonk
Graag zou ik van onze JF AV3 het linker zijbord ook neerklapbaar willen maken. Mocht iemand nog de originele duimen en scharnieren hebben liggen of een sloper hebben staan waar ze op zitten, houd ik mij aanbevolen!

Reacties

+1
hooidonk
Ook de originele sluitingen zijn welkom!

(klik om te vergroten)

+2
WaterDeutzer
Gegoten lasduimen zijn in de handel te vinden (ik heb ze liggen), maar deze van jou zijn goed te maken. Beetje smeedwerk. Het soort klepsluitingen zijn ook verkrijgbaar, maar die moet je in design dan wel nog aanpassen.
+1
hooidonk
@WaterDeutzer
Bedankt voor het meedenken, dat is inderdaad plan B!
Maar het zou leuk zijn om originele te vinden, dan zijn ze 100% gelijk.
En er zijn zo ontzettend veel van deze wagens gebouwd, dat dat misschien wel zou kunnen lukken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JF AV3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!