Foto van een John Deere 7250R met Smyth super cube 50 trailer. Ben erg benieuwd hoe deze trailer zich houd naast de penta’s.

John Deere 7250R

1.598 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een John Deere 7250R met Smyth super cube 50 trailer. Ben erg benieuwd hoe deze trailer zich houd naast de penta’s.

Reacties

MaxxuM4ever
Rijden er ook schuitemakers en dat soort type silage wagens bij jullie of bijna alles kippers en vrachtwagens?
catfan55
@MaxxuM4ever je ziet erg weinig spul van Nederlands fabrikaat omdat omdat dat spul allemaal zo verrekte smal is. Onze Penta’s en deze Smyth zijn 3M breed binnen in de bak omdat wij niet restricted zijn op breedte zoals Europa,

Jako & Veenhuis maken ook brede noord Amerikaanse kiepers en ik geloof dat Beco ook op bestelling zo te krijgen is voor hier. En VGM heeft ook enkele gemaakt.
Qua silage wagens is alles nog steeds smal omdat dat iets meer in houd in breder te maken. Je ziet enkele Joskin silage wagens in Alberta.
De Smyth die in Ierland gebouwd wordt is op dit moment erg scherp geprijsd en ik vind het ook eigenlijk best een hele mooie kieper. Ze zijn erg simpel, zit geen poespas op. Maakt ze goedkoper & wat er niet op zit kan ook niet kapot 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7250R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!