Vandaag begonnen aan een nieuw project op eigen dorp. Hier komt een nieuwe sporthal maar momenteel is het nog een mountainbike-terrein. Hier ben ik bezig met onze “vinnige berggeit” om alle grasma

John Deere 3650

714 foto's van @Gavrie Willemsen

+6
Gavrie Willemsen
Vandaag begonnen aan een nieuw project op eigen dorp. Hier komt een nieuwe sporthal maar momenteel is het nog een mountainbike-terrein. Hier ben ik bezig met onze “vinnige berggeit” om alle grasmatten onder te frezen. Ik was zo in mijn werk verzonken dat een vriendelijke buurman er mij attent op kwam maken dat het al 22.20 h was en er kinderen sliepen. Ben maar snel gestopt, morgen verder doen. Alles wordt 3 keer gefreesd zodat de grasmat volledig kapot is en de teelaarde makkelijker door onze zeef zal gaan. Er zitten wat stenen in, daarmee we het grootste gedeelte toch gaan afzeven.

Reacties

+4
JD BORN 2 FARM
Ai ja dan gaat het zo mooi dat je alles om je heen vergeet. En het fijt dat het op sommige dagen maar niet donker wil worden helpt ook niet echt mee
+2
Jotke
Niks gewend die mensen!😉
Hier staan ze om de week op zondag op maandagnacht rond 00u bij de buurman een paar uur varkens te laden. Hoor je ook constant het geluid van de lift van de wagen en het geschreeuw van hen die lijken te denken dat varkens bijna doof zijn( kan wel wat minder). Uiteindelijk val je gewoon in slaap.

Al is het wel netjes dat hij je er even aan komt herinneren dat je het voor die dat wel verdiend hebt en mag stoppen.
+1
2850Johndeere6R
Als de tijd vliegt is het werk machtig mooi heb ik van een oude wijze man geleerd😉
BuvaM
Topplaatje
+1
A.H.S.
Als de kinderen sliepen,was er toch niets aan de hand 😄
Als ze er wakker van werden was beroerder 😉
Mijn wijlen vader was eens s'avonds laat bezig met de motorzaag,kwam er ook één zeggen dat er kinderen sliepen,mooi laten slapen zei hij toen.
De reactie die hierop kwam, was niet erg positief. 😁

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!