Foto van een John Deere 8R met prodig buckrake. Foto is geplaatst door catfan55 op 26-06-2022 om 05:32:58, met 5 reacties.

John Deere 8R

1.600 foto's van @catfan55

+1
catfan55
Foto van een John Deere 8R met prodig buckrake

Reacties

Eite62
Denk dat dit beter gaat dan zo'n schuifblad en bespaart ook nog wat brandstof denkt mij.
catfan55
@Eite62 ik kon er slecht aan wennen eigenlijk. Qua brandstof heb ik niet echt een besparing gemerkt na een dag.
Ruben-Wind
@catfan55 creër je met z’n vork nog meer opleg druk waardoor je minder snel slipt of verneem je geen verschil daar in vergeleken met een schuif?
catfan55
@Ruben-Wind dat is inderdaad het voordeel! Je drukt makkelijk een keer zoveel als met een schuif voor deze 8R puur door gunstigere druk verdeling.
Wel heb je minder controle vind ik, en doordat je meer mee neemt moet je ramp ook langer zijn om het kwijt te worden.
Ik denk dat een schuif makkelijker werken is. Iedereen die bij ons bulten zet is een schuif gewend (want dit zit aan de kniktrekkers) als er een schuif voor de 8R zit kun je er iedereen mee weg sturen. Dit vergt een hele andere aanpak van werken en opnieuw leren. Misschien werkt het wel heel mooi als je er eenmaal slag van heb maar als bedrijfsvoering maken we de taken complexer in plaats van makkelijker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!