Foto van een John Deere 6155R van Kraakman BV (Middenmeer) ×.Als je niet wist dat John Deere op bestelling produceert zou je haast denken dat ze hebben gezegd:

John Deere 6155R

+1
Jotke
Foto van een John Deere 6155R van Kraakman BV (Middenmeer) ×.

Als je niet wist dat John Deere op bestelling produceert zou je haast denken dat ze hebben gezegd: "Wij hebben nog een 100 6155R's over" en Kraakman vervolgens antwoorde met: "Jow kommar hier mee die trekkers!"

Ongekend hoeveel ze die hebben staan!

30-06-2022 Reusel.

Reacties

Mauritsdb
Ze hebben in totaal ook ong 100 trekkers besteld voordat ze daadwerkelijk verkocht waren toch? Tegen de tijd dat ze geleverd worden is er voor de meeste wel een handtekening.
Jotke
@Mauritsdb

Kan goed. Weet alleen dat ik op meerdere vestigingen ben geweest laatste tijd en op iedere vestiging meerdere stonden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R en hebben de trefwoorden poseren , john deere , johndeere en kraakman bv geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!