Foto van een Massey Ferguson 560 aan het gras maaien op een dijk . Mijn broer heeft een beetje heimwee  naar deze super trekker

Massey Ferguson 560

+9
David Bakker
Foto van een Massey Ferguson 560 aan het gras maaien op een dijk . Mijn broer heeft een beetje heimwee naar deze super trekker

Reacties

+5
Massey 2705
De 500 serie was in zijn tijd een prachtige trekker. Ik begrijp je broer best....
noordhof
Er zitten beugels rond de lichten (pinkers) vooraan , nog nooit gezien maar lijkt standaard. In de deur is er ook iets extra aangebracht volgens mij . Weet je het bouwjaar nog van deze trekker?
David Bakker
@noordhof die beugels rond de pinkers zijn handgrepen. Die stonden wat breder dan standaard om dat er een voorlader op heeft gezeten . Bouwjaar zou 1976 dacht ik . Dit model was maar kort leverbaar en werd opgevolgd door de 565 .
noordhof

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Zo ziet het eruit op mijn 575 . Groeten
+1
David Bakker
@noordhof deze cabine is breder dan een 560 cabine . Die 560 is nieuw gekocht met een Drive in voorlader , moet dus orgineel zijn. .
+1
David Bakker
@noordhof foto van een orginele folder .

(klik om te vergroten)

Ok denk dat ik wel weet waar om jou lampen niet breed staan zoals op (onze ) 560 .
U hebt geen orginele MF voorlader.
noordhof
@David Bakker Mijn frontlader is een Agram/Joskin, geen MF . Best spijtig . gr
Towaberg
Mooie foto 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 560 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!