Foto van een Case International Magnum 7120. Toen dit uitkwam was dit echt een grote trekker. De meningen waren toen destijds best verschillend. De 1 vond dit te zwaar en groot , de ander juist weer n

Case International Magnum 7120

1.089 foto's van @mklok

+10
mklok
Foto van een Case International Magnum 7120. Toen dit uitkwam was dit echt een grote trekker. De meningen waren toen destijds best verschillend. De 1 vond dit te zwaar en groot , de ander juist weer niet. Heb deze naast een New Holland T7.290 zien staan. Ja nu is deze icoon opeens een een stukje kleiner. Zo zie je maar wat we toen zeiden over ( te ) grote trekkers opeens niet meer geld voor deze magnum.

Reacties

+8
1046
Toch blijven het machtige trekkers, maar goed , das mijn mening😉
+3
caseboy
@1046 zeker, vind deze type Magnums een van de mooiste trekkers die er gemaakt zij.
+3
1046
@caseboy net zoals de 900 en 800 van fendt, maar dan wel gen1, mooi neuzen
+4
mklok
@1046 Dat blijft zeker. Wou eigenlijk vertellen wat we toen dachten nu gewoon is geworden. En blijft dit een prachtige trekker.
+5
1046
@mklok ik weet nog dat mijn maat in 92 de 1046 kocht, bonk van een trekker voor een boer. Toen de grootste uit de buurt. 😄 moj nu eens kijke , nu lachen ze je uit met 100 pk🤣
+2
kramer
Prachtige trekkers met veel uitstraling.
+2
2850Johndeere6R
Wat ook nog fantastisch is aan dit soort trekkers is de ruimte die op de trekker zit. Bij een nieuwe is alles volgebouwd van het puntje van de trekstang tot aan de pen in het moederblok. Deze heeft nog een zee van ruimte en dus nog flink overzicht.
+2
a3vandiejen
Vindt deze vorm bijzonder mooi.
+2
MF 2725
Schitterend, die 7100 serie van Case.
+1
Mdbm
@MF 2725 De 71xx vind ik ook de mooiste van de Magnum-serie. Het ontwerp was nog 98 procent international, maar dan met Cummins motor. Ook een zeer degelijke motor trouwens. Het jammere vind ik dat er weinig/geen 40-bakken gemaakt zijn. Enkel de Pro’s uit de 72xx dacht ik.
+1
David Bakker
@Mdbm De motor kap is toch afkomstig van CASE ? Zo te zien. Volgens mij is het iets meer CASE dan International.
+1
Mdbm
@David Bakker De neus heeft inderdaad een ‘Case’ tintje, maar zelfs de kleur ervan is International (usa).

Deze Magnum was een doorontwikkeling van de 5x88-serie. Hij stond al volledig klaar om in productie te nemen, maar de slechte economische tijden en bijhorende geldproblemen hebben ervoor gezorgd dat International hem nooit heeft kunnen maken.
+2
David Bakker
@Mdbm Oke dat wist ik niet precies
eigenlijk is de neus afkomstig van DAVID BROWN als het goed bekijkt .
+1
Mdbm
@David Bakker David Brown was reeds in de jaren ‘70 overgenomen door Tenneco, dus die witte Case/david Browns hebben inderdaad deze neus. Van wie het ontwerp oorspronkelijk kwam weet ik niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 7120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!