Foto van een Eicher G400 Unisuper cockpit. Foto is geplaatst door DJEicher op 19-08-2022 om 08:03:51, met 9 reacties.

Eicher Interieur

31 foto's van @DJEicher

+1
DJEicher
Foto van een Eicher G400 Unisuper cockpit

Reacties

langeslagdiesel
Ziet er uit als een merk wat groen en rood hoort te zijn. Mooi project gok ik.
DJEicher
@langeslagdiesel in dit geval alleen rood, met een snufje geel maar wel Stoll/Eicher
+1
langeslagdiesel
@DJEicher mooi project om dit weer origineel en werkend te maken. Succes daarmee.
DJEicher
@langeslagdiesel komt ooit wel goed...donor delen zijn inmiddels voorhanden... en ach de rest word handenarbeid
langeslagdiesel
@DJEicher zijn de Stoll delen ook in andere types gebruikt? Ik heb zelf een V 50 gehad met aangedreven wielas. Als het apparaat draaide was het net een kermisattractie. Maar goed in het vet en alles op de juiste ketting en snaar spanning afgesteld liep het evengoed verbazingwekkend rustig en stil.
DJEicher
@langeslagdiesel ja lijkt erg op de v50. Kopper en rooizon is helemaal zelfde. Veel slijtdelen ook. Maar ia natuurlijk wel allemaal pas gemaakt voor de Eicher.
+1
langeslagdiesel
@DJEicher het constructiewerk is ook meestal niet het gene wat versleten is. Lagers zijn metrisch en de tandwielkasten zijn ook uit de handel. De kast waar de rooizon aan hangt is voorzien van olie eigenlijk onverwoestbaar zwaar gemaakt. Als je uit de beweegbare rooischaren de valse speling weg werkt dan rooit het best wel aardig is mijn ervaring. Maar je hebt wel een zeldzaamheid als project. Mooi man.
DJEicher
@langeslagdiesel u heeft ervaring met de Stoll begrijp Ik?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!