Foto van een Case IH Puma 125 met Kongskilde Paragrubber. Voordat er groenbemester gezaaid wordt woelen we altijd. Op dit perceel ongeveer 35-40 cm diep. Voor het woelen is er nog 30 kuub/ha rundveedr

Case IH Puma 125

216 foto's van @Pieter Buren

+1
Pieter Buren
Foto van een Case IH Puma 125 met Kongskilde Paragrubber. Voordat er groenbemester gezaaid wordt woelen we altijd. Op dit perceel ongeveer 35-40 cm diep. Voor het woelen is er nog 30 kuub/ha rundveedrijfmest uitgereden op de stoppel. Normaal gesproken komt er kippenmest op, maar dat mag op het moment niet vanwege vogelgriep in het gebied.

Reacties

MaxxuM4ever
Bescheiden banden om de trekker, krijgt u het vermogen zonder al te veel slip goed op de grond?
Pieter Buren
@MaxxuM4ever 600/65R38 achter en 480/65R28 voor. Lijkt onder deze trekker best klein. Hij slipte toch wel wat, maar dat komt ook deels door de drijfmest. Als de trekker 8km/h aangaf, gaf de gps 6 km/h aan (gps zit er op de foto niet meer op).
Hanomag22
@Pieter Buren waar woelen jullie op die diepte?
Pieter Buren
@Hanomag22 hoe bedoel je die vraag?
+1
Hanomag22
@Pieter Buren het lijkt mij nogal diep namelijk. Jullie zullen er een reden voor hebben, grondsoort of storende laag die je wilt doorbreken dus vandaar de vraag
Pieter Buren
@Hanomag22 de storende laag zit inderdaad op die diepte. Is de onderste laag van de teelaarde.
Hanomag22
@Pieter Buren duidelijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 125 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!