Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)WardCase met z'n Inter op links tijdens mais hakselen ouwe stijl in Westelbeers.11-09-2022, Westelbeers.

Onbekend meerdere (diverse merken)

1.023 foto's van @Jotke

+5
Jotke
Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)

WardCase met z'n Inter op links tijdens mais hakselen ouwe stijl in Westelbeers.

11-09-2022, Westelbeers.

Reacties

+1
WaterDeutzer
Ik zie geen dranghekken, geen bestuursleden. Lijkt wel een gemoedelijke en gezellige boel daar in Westelbeers!😉
+3
Jotke
@WaterDeutzer l

Dat is het zeker!

Dranghekken hebben we daar nog nooit gehad. Af en toe staat er een lintje voor het tentje. Dit jaar niet. Tis ook niet dat er honderden tot duizenden mensen komen kijken zoals bij van Bakel.

Dit is gewoon bij een klein boertje waar een paar hoeken gshakseld worden en vervolgens ook t/m het onderstoppen alles mee afgewerkt wordt.

Moet er ook bijzeggen dat het meeste publiek op veilige afstand bij het tentje in de buurt of bij het 2e perceel vanaf de zandpad of de kant van het perceel toekijkt. Tis niet zo dat er tientallen mensen tussen de hakselaars enz doorlopen.

Ik loop zelf wel de hele percelen mee af maar dat komt ook omdat ik ook mede voor de organisatie foto's en filmpjes maak.
+3
WaterDeutzer
@Jotke Ik had beter bij jullie geweest gisteren. Maar Brabant is wel wat ver van Zieuwent.
+2
Jotke
@WaterDeutzer

Haha, moet er iets voor over hebben.😜

Mocht je er ooit willen gaan kijken, dan deze pagina in de gaten houden( kan als het goed is ook zonder Facebook account), of mij begin september een berichtje sturen. Het is eigenlijk altijd in de periode half september tot half oktober ergens op zondag. Net hoe hard de mais rijpt.

facebook.com/korrelkneuzerswestelbeers/
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Jotke:
Haha, moet er iets voor over hebben

Tegen die tijd hoop ik m'n dieplader ook gerestaureerd te hebben, dan kan het span op de truck mee.
+3
bart-spies
@WaterDeutzer dat is voor jou een avondje werk toch 😉
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @bart-spies:
dat is voor jou een avondje werk toch

Ik heb geen smeerput. Toen ik m'n Goldhofer buiten op z'n kant trok, schrok ik zo erg dat hij daar nu al zo'n jaartje on aangeraakt bij staat.🤔

(klik om te vergroten)

Bovenkant al voorbewerkt

(klik om te vergroten)

De nieuwe kraanjib testen

(klik om te vergroten)

Dat was schrikken....
+2
bart-spies
@WaterDeutzer Zo heb ik ook een keer gestaan, gelukkig wel met een kar van de baas, maar ik ben een volle week met een slijptol in de weer geweest om overal de roest weg te krijgen. nieuwe vloer erin en alles in de verf te zetten.

(klik om te vergroten)

Alleen niet met een jib maar met de shovel
+2
WaterDeutzer
Ik heb pneumatische beitels en pennenrammelaars, maar tegen mijn onderkant is alleen een hele dikke straalketel opgewassen.🤔 En dat gaat er nog van komen, maar eerst alles eraf snijden wat vernieuwd moet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) en hebben de trefwoorden maisoogst 2022 en Mais Hakselen Ouwe Stijl 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!