Je ziet ze laatste tijd wel vaker voorbij komen op mijn profiel!De Gebr. Vingerhoets uit Diessen!Ditmaal opnieuw in Hooge Mierde op 3 september jl. maar nu met een Case IH Puma 230 CVX met een Veenhui

Case IH Puma 230

1.023 foto's van @Jotke

Jotke
Je ziet ze laatste tijd wel vaker voorbij komen op mijn profiel!

De Gebr. Vingerhoets uit Diessen!

Ditmaal opnieuw in Hooge Mierde op 3 september jl. maar nu met een Case IH Puma 230 CVX met een Veenhuis silagewagen. Vroeger zag je ze op iedere hoek van de straat, na dat Veenhuis met deze wagens stopte en de productie overgenomen werd door kverneland verdwenen ze door de jaren steeds meer uit het straatbeeld maar zo hier en daar zie je er nog, zoals deze van de Gebr. Vingerhoets.

03-09-2022, Hooge-Mierde.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 230 en hebben de trefwoorden veenhuis , puma , case ih , Mais , maisoogst , case puma 230 , Gebr. Vingerhoets Diessen en maisoogst 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!