Bosmans Hilvarenbeek staat ook wel bekend om de oude glorie waarmee ze nog dagelijks het werk verrichten in de Brabantse Kempen. Ditmaal gold dat echt! Niet alleen de trekkers komen uit de jaren 90...

John Deere 6810

1.028 foto's van @Jotke

Jotke
Bosmans Hilvarenbeek staat ook wel bekend om de oude glorie waarmee ze nog dagelijks het werk verrichten in de Brabantse Kempen. Ditmaal gold dat echt! Niet alleen de trekkers komen uit de jaren 90... ook de hakselaar, de John Deere 6810 heeft er al heel wat jaartjes en hectares opzitten! Maar het dappere oude beestje doet het nog goed en mag iedere herfst weer het land op als de bekende Krone Big X V12 omgebouwd is voor de mais!

Dit plaatje schoot ik 1 september jl. in het zonnige maar droge Hilvarenbeek! Het thuisdorp van Bosmans!

03-09-2022, Hilvarenbeek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6810 en hebben de trefwoorden john deere , loonbedrijf bosmans , gras hakselen , johndeere , hakselaar , john deere hakselaar , Bosmans en Grasoogst 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!