Dag 1 van de nieuwe week maar weer eens begonnen met zaaifrezen. Alle andere dagen van deze week zullen ook dit beeld geven. Wat een vraag is er nog steeds naar dit werk. Hier bezig in Lettele Overijs

Celli Lothar

787 foto's van @radium45

+6
radium45
Dag 1 van de nieuwe week maar weer eens begonnen met zaaifrezen. Alle andere dagen van deze week zullen ook dit beeld geven. Wat een vraag is er nog steeds naar dit werk. Hier bezig in Lettele Overijssel voor een loonbedrijf waar ik veel zaaiwerk voor verricht.

Reacties

+1
New Kobelco
Netjes 👌
+1
J asper
Zand mag het toch helaas niet meer?
+8
radium45
@J asper Ik ben niet met alle regelgeving op de hoogte helaas.
remco rooks
@J asper hoorde van de week wel van een boer dat er sprake was dat wanneer je gras land wil scheuren je een eiwit rijk tussen gewas moet verbouwen voor 1 seizoen.......
J asper
@remco rooks Grasklaver😎 Maar ik heb er niks van gehoord, maar zou best kunnen hoor zou wel mooi wezen.
+1
radium45
@remco rooks Dit betreft ook een boer die onder een speciale regeling valt, is 100% bio en ik ben hier een mengsel aan het zaaien wat ik nog niet kende.
+1
wilbertkw
Dan kom je ook met dit werk nog behoorlijk rond👍
+2
radium45
@wilbertkw Ja, kringetje is weer redelijk aan het groeien. Nog een paar dagen in deze regio en dan verkas ik naar Markelo en omgeving en dan nog een adres in Warnsveld.
+1
jehan
@radium45 ik denk dat je vaker slechtere weides gefreesd hebt of nie?
radium45
@jehan Klopt, maar op deze foto lijkt het ook mooier dan het was, heel veel muur en andere ongewenste planten.
+1
jehan
@radium45 wat met veel percelen zo is op afstand lijkt het heel wat maar als je erin komt schrik je wel
radium45
Trekker heeft het opgegeven gisteren. Kreeg ineens een EEM melding op het scherm. Waarschijnlijk moet de inspuitpomp eraf en naar een Bosch dieselspecialist. En zo is er altijd wat.
+1
wilbertkw
@radium45 das balen. Ben je lekker bezig sta je stil kost dubbel geld. Maar neem aan dat het weer goed komt blijft wel vervelend. Succes met de reparatie
+1
radium45
@wilbertkw Trekker stond in Bathmen, het ding vanavond met de vrachtwagen opgehaald en naar de dealer in Vorden gebracht. Ik kan ondertussen verder met een trekker die ik van een collega mag huren.
+1
wilbertkw
@radium45 kijk dat zijn de collega's 👌👍
varken
@radium45
Waar breng je hem heen dan normaal?
radium45
@varken Diesel Buchli Harderwijk
+1
varken
@radium45
Vaklui! weten wat ze doen!
radium45
@varken Dat is inderdaad een best bedrijf.
+1
jehan
@radium45 goh vervelend zoiets

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Celli Lothar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!