Same supertitan met record 3 asser bezig met het vervoeren van aardappelen. Foto is geplaatst door Jeroen 86 op 12-10-2022 om 12:17:55, met 11 reacties.

Aardappel transport

+5
Jeroen 86
Same supertitan met record 3 asser bezig met het vervoeren van aardappelen

Reacties

+3
Wimariete
Prachtige trekker, mooie combinatie.
+3
a3vandiejen
Hele mooie combi.👌
+3
Towaberg
Plaatje 👌
+1
brent-de-tobel
Beste Jeroen,
Wij hebben zelf 7 same's en zijn op zoek naar een supertitan. Kunt u mij eventueel u nummer bezorgen of u emailadres zodat mijn vader ook met u kan communiceren?
Alvast bedankt
+2
brent-de-tobel
We zouden graag wat meer info hebben vandaar mijn vraag
+1
a3vandiejen
@brent-de-tobel @Jeroen 86 Zo ziet Jeroen je vraag, succes.
+2
Jeroen 86
@brent-de-tobel ik had je een persoonlijk bericht gestuurd. Je moet is kijken bij het envelopje. Maar als we het over de supertitan willen hebben. Ik zag dat jullie een titan 165 hebben met zijuitlaat. Die is denk ik in grote lijnen hetzelfde als de supertitan. Maar heeft gewoon orgineel grotere banden. Zit er bij jullie titan 165 een dubbele tandwielpomp op of nog een enkele zoals onze gewone titan 190. Verder heeft de supertitan grotere hulpcilinders voor de hef. De supertitan heeft bij ons nog voor de 6 schaar aerts ploeg gelopen. En dan had hij die grotere hulpcilinders nodig
+1
brent-de-tobel
@Jeroen 86 Weet u geen goede, betaalbare titan/supertitan/silver staan
+1
Jeroen 86
@brent-de-tobel vootlopig niet. Qls je effe gedult hebt komt er wel iets te koop
+1
brent-de-tobel
@Jeroen 86 ok bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Super Titan 190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!