Foto van een Volvo EWR 150E (graafmachine) deze zal nog wel een paar keer voorbij komen, de mijne komt 3 maanden later

Volvo EWR 150E

+2
brauheist
Foto van een Volvo EWR 150E (graafmachine) deze zal nog wel een paar keer voorbij komen, de mijne komt 3 maanden later

Reacties

+3
RVM
Ach ik zit al op de dubbele levertijd van m’n nieuwe auto. Wordt maar wat geroepen tegenwoordig
Fast Eddy
Onze nieuwe Takeuchi zou in juli al geleverd worden. Je raad het al hij is er nog niet.
+1
brauheist
@Fast Eddy ik moet nog ff tot maart wachten
+1
New Kobelco
@Fast Eddy ik heb 2 weken geleden op een beurs, bij de stand van takeuchi geïnformeerd voor een 5 of 6 tonner met dks . Ik zei dat ik eerst een demo wilde van de kraan, 2 volle dagen ene MET dks. Vandaag telefoon gekregen dat het niet mogelijk is.
brauheist
@New Kobelco das ook wat
Fast Eddy
@New Kobelco

Vandaag een monteur van Verhoeven (Takeuchi) bij de kraan gehad. Die zei dat ze helemaal geen voorraad machines hebben staan. Dat begint ze nu parten te spelen, want de vraag is enorm. En zijn daardoor al een paar inschrijvingen misgelopen.
New Kobelco
@Fast Eddy
Die vertegenwoordigers denken, ja als het zo ver is en we hebben contact geven we er wel een draai aan.
Fast Eddy
@New Kobelco

Maar als je niks binnen een jaar kan leveren haken er al veel nieuwe klanten af. Die klanten gaan naar de concurrentie die wel snel kan leveren omdat die nog wat machines op voorraad heeft staan.
+1
brauheist
@Fast Eddy er zijn er niet veel die binnen een paar maanden een nieuwe kunnen leveren op het moment
+1
New Kobelco
@Fast Eddy
Ja sommige zullen niet willen wachten en sommigen kunnen niet wachten. Een grondwerker bij ons uit de buurt die alleen Hitachi had, heeft een Doosan gekocht. Omdat zijn oudste Hitachi grote stukken had en hij voor een nieuwe te lang moest wachten. Ik reed er toevallig achter toen hij hem was gaan ophalen.

(klik om te vergroten)

Fast Eddy
@New Kobelco

Het waterschap heeft 2 keer een aanbesteding gehad voor een nieuwe kraan. 2 keer kon Takeuchi niet eens voldoen aan de levertijd. En die mocht al langer zijn omdat er diverse aanpassingen gedaan moeten worden.
CoenNijenhuis
@Fast Eddy wat hebben ze uiteindelijk aangeschaft?
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

Doosan en Kobelco. Een machinist was met zijn tweede of derde Takeuchi 7,5 ton bezig die draait er rond de 10.000 uur mee. Dan mag hij weer een ander. Die heeft nu een Doosan. En een 5 tonner is vervangen voor een Kobelco.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EWR 150E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!