Foto van een John Deere 7310R, het was -15 afgelopen nacht dus maar wat later begonnen. Machines stonden middel in een veld en konden naar aan de stroom.

John Deere 7310R

1.529 foto's van @catfan55

+5
catfan55
Foto van een John Deere 7310R, het was -15 afgelopen nacht dus maar wat later begonnen. Machines stonden middel in een veld en konden naar aan de stroom.

Reacties

+1
JD 6110
Achter gelaten in het veld ? Met de gps er nog op en in? Hier word het zo gestolen 😬
+1
catfan55
@JD 6110 is hier geen probleem. GPS er op & sleutels er in 😂
+1
JohnDeere5085
@catfan55 sleutel haal ik er wel altijd uit, maar deur zelden op slot, heb liever dat ze normaal binnenkomen ipv dat er een ruit of deur stuk is.
+1
deufi
Hoe voorkomen jullie dat de AdBlue bevriest?
+1
trekkerdockter
@deufi beetje antivries erin doen.
+2
Fast Eddy
@deufi

Als het koud is gebruik je bijna geen adblue. Als je de trekker uit zet wordt de adblue uit het systeem gepompt. Zodat er bij lange stilstand of vorst geen schade aan het systeem ontstaat.
+1
deufi
@Fast Eddy ja dat klopt,maar in de tank kan het ook bevriezen, waardoor de tank kapot kan gaan. Bij -11 bevriest het spul.
Fast Eddy
@deufi

Misschien is er in de koude landen wel speciale adblue dat beter tegen de vorst kan.
john deere 7810
@deufi

de adblue tank zit ook in de brandstoftank. dus al die diesel er om heen scheelt ook al heel wat.
+1
catfan55
@deufi addblue bevriest inderdaad bij -11, maar er zit standaard een verwarmings element in de tank die aan gaat zogouw de motor draait. En net wat @Fast Eddy zegt, het systeem pompt zichzelf leeg waardoor er niks bevriest
+1
deufi
@catfan55 ja dat klopt, dat weet ik. Maar als de motor snachts uitstaat en je start smorgens, dan ontdooit hij de tank tijdig om weer te kunnen werken?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7310R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!