Voer laden als een baas met een Claas (Torion 535) met Flingk 1420 XL kuilhapper. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 06-11-2022 om 10:28:29, met 15 reacties.

Claas Torion

556 foto's van @ZetorTwente

+2
ZetorTwente
Voer laden als een baas met een Claas (Torion 535) met Flingk 1420 XL kuilhapper

Reacties

+1
worteljcb
Mooie machine!
+1
ronald-deutz-fahr
Mooie shovel! Kan die de happer goed baas? Was de vorige shovel versleten?
ZetorTwente
@ronald-deutz-fahr Hij kan de happer goed baas, in eerste instantie leek onze oude Terex TL80 er iets stabieler mee (Terex pendelt op de achteras en deze op knikpunt) maar nu we iets aan deze shovel zijn gewend is deze zeker zo stabiel. Heeft ook iets meer vermogen dan de Terex.
Terex is nog niet versleten, maar met 12.000u en eigenlijk nooit geen gekke dingen, leek het ons beter om weer op wat nieuws over te gaan.
newholland6640
@ZetorTwente

Kijk dat vind ik knappe keuzes. Veel succes ermee
+1
J asper
@newholland6640 Wat is daar knap aan😅😂
ronald-deutz-fahr
@ZetorTwente duidelijk! Hoelang heeft hij over die 12000 uur gedaan? Zo oud was die niet toch?
Nogsteeds tevreden over de flingk? Kon de terex die goed baas als je m kiepte? Of moest je m eerst openen voordat je kiept?
+1
ZetorTwente
@ronald-deutz-fahr Terex is nieuw gekomen in mei 2011. Flingk nog steeds schik van alleen losse producten guren langs de cilinders. Was met de Terex idd altijd opletten als ie over het dode punt viel. Daar heeft de Claas geen last van.
ZETOR9641
@ZetorTwente dat dooie punt is soms wel mooi akelig idd, als je teveel kilo’s hebt klap ie bij ons er ook wel eens door, enige echte nadeel van die dingen
Deutz10
@ZetorTwente de rijpomp werkte nog goed na 12.000 uur?
ZetorTwente
@Deutz10 Werkt nog steeds goed, nooit wat mee geweest.
+1
CaseCS130
Heel mooi ding. Nog een nieuwe terex overwogen omdat je daar zo goed mee gedraait hebt?
+1
ZetorTwente
@CaseCS130 Eerst instantie was er geen twijfel, gewoon nieuwe Terex/Schaeff maar dealer kon deze sneller en scherper leveren. En nadat we er nu al tijdje mee werken zijn we wel overtuigd van z'n compactheid, vlotheid en vermogen. Qua betrouwbaarheid mag hij zich gaan bewijzen.
CaseCS130
@ZetorTwente liebherr zit achter deze shovels toch? Dan zit dat ook wel goed. En jullie gaan er altijd heel netjes mee om als je de foto's bekijkt.
+1
ZetorTwente
@CaseCS130 Is onderhuids een Liebherr Compact ja. Ga je normaal wel vanuit dat 't goed is. Opzich krijgt shovel ook niet veel op z'n flikker hier inderdaad, wilden daarom ook vooral geen grotere, voer aanschuiven, vliebo voerkar vullen en strostal instrooien is geen intensief werk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Torion en hebben de trefwoorden nvwa , kuilhapper en krokodil geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!