Foto van een JCB Hydradig 110 W (graafmachine). Deze is van Vos golf en sport uit Zuidwolde. Tot eind dit jaar is het nog onderdeel van Vos Ruinerwold.

JCB Hydradig

+6
Fast Eddy
Foto van een JCB Hydradig 110 W (graafmachine). Deze is van Vos golf en sport uit Zuidwolde. Tot eind dit jaar is het nog onderdeel van Vos Ruinerwold.

Reacties

Andre150
Blijft deze afdeling dan wel gewoon bestaan?
+1
Fast Eddy
@Andre150

Ja is een aparte BV geworden.
+1
J asper
@Fast Eddy Was het al jaren
Fast Eddy
@J asper

Klopt. Maar het zat aardig verweven met het loonbedrijf.
Albert Peters
Hele handige en wendbare kraan
Ik begrijp niet dat je zo weinig ziet
+1
Fast Eddy
@Albert Peters

Ik snap wel waarom je ze niet zoveel ziet. Het is een drama ding om mee te werken. Alleen de bak wisselen is 3 handelingen.
+1
fendt308-driver
@Fast Eddy het concept is leuk de uitwerking kan beter, zit nu zelf ook een poosje op zo'n ding maar ben dr nog geen grote fan van. Wel een van de weinige mini mobieltjes zonder kont
+4
Fast Eddy
@fendt308-driver

Zoals zoveel dingen van JCB, het idee is goed maar de uitwerking kan veel beter.
+1
Albert Peters
@Fast Eddy hoe het werkt is niet helemaal 100%lees ik hier maar lijkt mij een mooi concept met toch wel positieve punten
Fast Eddy
@Albert Peters

Het idee is echt goed bedacht. Voor in de groenvoorziening met snoeidek, klepelmaaier of maaikorf is het een perfecte machine. Voor in de wegenbouw moet je er goed mee overweg kunnen. Laat ik het zo zeggen, ik was blij dat ik weer op mijn eigen kraan zat qua gevoeligheid.
+1
CoenNijenhuis
@Fast Eddy Pas stond ik er met een kipper bij en ging hij regenereren, dan ben je ook gewoon een half uur kwijt..
casejxu
@CoenNijenhuis daar kan die kraan niks aan doen
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

Dat doet mijn kraan tijdens het werk. Ik denk dat het bij de JCB dat ook wel kan.
jellehoekstra
@CoenNijenhuis meeste kranen kunnen gewoon door draaien
105ls78
@jellehoekstra doet mijn kraan om de 500 uur. ik kan de procedure paar uit stellen. dus kan je het gewoon in de avond doen duurt 35 min. maar je kunt er niet mee rijden of draaien tijdens regenereren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Hydradig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!