Foto van een case STX 380. Enkele jaren terug met deze niet allerlaagste trekker op de Brabantse grond wat losgetrokken. Na flink wat hectares bij de eigenaar van de trekker, hem ook maar eens thuis o

Case IH Steiger STX 380

28 foto's van @Mario-fransen

+8
Mario-fransen
Foto van een case STX 380. Enkele jaren terug met deze niet allerlaagste trekker op de Brabantse grond wat losgetrokken. Na flink wat hectares bij de eigenaar van de trekker, hem ook maar eens thuis op de grond gezet. Met de 7 tand woeler een keer flink door de harde lagen getrokken, dat het water in de natte periode’s beter wegtrekt. Ondanks ik meer van de oudere trekkers ben, was dit toch een genot om enkele dagen me te werken. De trekker is nadien naar Denemarken verkocht.
+5
Mario-fransen

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Nog enkele foto’s van dit trekkertje, excuses voor de kwaliteit vd foto’s die zijn gemaakt uit een filmpje.

Reacties

+2
RVM
Blijft er ooit water staan op dat klapzand bij jullie ??? 🤪
+6
Mario-fransen
@RVM nu niet meer😉 je wilt niet weten wat daar op dat stuk in de ondergrond is gebeurd. Mijn opa had een grondverzet en sloopbedrijf, alles hier heeft ie bewerkt zeg maar. Ook de pad hier achter het huis door verzakt nooit meer. Hij laaide het zand eruit puin er in terug, terwijl de opzichter vd gemeente aan de sterke drank hier in huis zat.🙈
+1
RVM
@Mario-fransen weten die mensen die jouw huisje gekocht hebben dat ook 😄
+3
Mario-fransen
@RVM jazeker, ben een eerlijk persoon😉
Dat moet je wel melden, komt er altijd wel weer een keer uit Rob. Is niet dat alles vol zit natuurlijk, maar je kunt wel eens wat tegen komen.
Met woelen kwam er ineens veel riet/stro omhoog, waarschijnlijk vd oude molen uit Liessel wist mijn vader. Zie je toch maar dat niet alles vergaat in de grond.
+1
Mario-fransen
@RVM voor je het verkeerd op pakte Rob het was geen stort, het was meer uitwisselen van grond en zand.😉 creatief dat wel, en toen kon alles. Nu zou je langs Holleeder in Vught belanden.
+2
schluterman
@Mario-fransen ik heb al bij verschillende boeren moeten saneren je wilt niet weten wat we tegen komen olie vervuiling en asbest van alles en nog wat
Mario-fransen
@schluterman ik ken het, vaak genoeg al wat tegen gekomen met werkzaamheden.maar dat valt hier nog wel mee, wel eens wat tegen gekomen maar niks geks. Ze keken vroeger niet zo nauw.
Hij heeft meer die bende aan de gemeente geschonken, en moet @RVM er nu met z’n fiets er over.😉
Hier zit meer wat uit bouwputten kwam en veen uit de Peel. Daarom was ie zo hard en dicht geslagen onderin.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Steiger STX 380 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!