Foto van een Fordson Doe Triple D schakelbediening van de voorste trekker. Voorwaarts achterwaarts en zijdelingse bewegingen worden gedaan door servocylindertjes. Een heel gepuzzle maar het werkt zoal

Fordson Doe Triple D

777 foto's van @RPCounty

+10
RPCounty
Foto van een Fordson Doe Triple D schakelbediening van de voorste trekker. Voorwaarts achterwaarts en zijdelingse bewegingen worden gedaan door servocylindertjes. Een heel gepuzzle maar het werkt zoals t hoort.

Reacties

+3
WaterDeutzer
Die puzzel heb je heel netjes uitgevoerd! Misschien een tip voor @GerbertXL met z'n ITMA rups?
+1
GerbertXL
@WaterDeutzer wat bedoel je?
WaterDeutzer
Quote Reactie van @GerbertXL:
wat bedoel je?

Die aanwinst van jou rijdt toch nog alleen rechtdoor?
+2
GerbertXL
@WaterDeutzer ah ik moet er gewoon een tweede bij zoeken en dit namaken 😁
+4
a3vandiejen
Mooi Richard.👌
+2
R Bouwmeesters
@RPCounty
Dit is het orgineel of nu nieuw nagemaakt?
Zijwaarts terug gaat met veren?
Prachtige puzzel de hele trekker, bijna af denk ik?
+3
RPCounty
@R Bouwmeesters dit deel ontbrak bij de aankoop. Maar geheel naar het originele ontwerp gemaakt. Terugtrekken van de pook naar links gaat idd door 2 trekveren. Beweging naar rechts door het pedaal in te trappen boven de rempedalen.
+1
eduard-zwiep
Mooi werk
+1
RobVolvo
Heel netjes! Hoe schakel je straks de hoog/laag?
Het wordt dus wel een heel handen/voeten werk met overschakelen? Want hoe worden de cilindertjes bediend die de pook in de versnelling duwt?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Doe Triple D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!