Hier een foto van mijn david brown 770. Heb hem in augustus gekocht viel eerst wat tegen motor trok telkens lucht heb toen nieuwe kopere rondellen gestoken en alle filters vervangen. Toen dat opgelost

David brown 770

38 foto's van @Pieterjaeken

+8
Pieterjaeken
Hier een foto van mijn david brown 770. Heb hem in augustus gekocht viel eerst wat tegen motor trok telkens lucht heb toen nieuwe kopere rondellen gestoken en alle filters vervangen. Toen dat opgelost toen was de lift aan de beurt wilde wel heffen maar niet zakken heb ik de leidingen losgedraait en het vetielblok zuiver gemaakt en de lift terug gangbaar gemaakt en toen deed je het terug.
Toen het stuurhuis gereviseerd. Ondertussen de motorkap en spatborden al gespoten. Binnenkort is het chassie aan de beurt😎😎.

Reacties

+8
stijn-de-bock
Gezellige tent
+6
Pieterjaeken
@stijn-de-bock ja is voorlopig binnenkort schuur zetten van 11 op 8 dus kunnen er nog meer tractors in😁
+3
stijn-de-bock
@Pieterjaeken dat begrijp ik helemaal, een dezer dagen verhuis ik ook alles naar mijn nieuwe schuurtje van 10,5 op 8 m,heeft bij mij ook lang genoeg geduurd.
+2
Albert Peters
@stijn-de-bock jouw nieuwe schuur ook al bijna gereed?
+2
stijn-de-bock
@Albert Peters bijna Albert,als alles meezit kan ik volgende week beginnen verhuizen, daar komen zeker en vast nog foto's van op tractorfan.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Mooi Stijn, kun je dan alles bij huis zetten?..👍👌
+2
stijn-de-bock
@a3vandiejen nee,het schuurtje bij mijn ouders dat ik zelf gebouwd hebt blijft nog in gebruik.
+2
Albert Peters
Succes met de david
+1
Pieterjaeken
+2
jan-kees same
Dat zijn taaie trekkertjes ,wij hebben er ook 1 ,blijft vasthouden tot het eind 💪
Pieterjaeken
@jan-kees same jaja zeker zijn goede tractors maar heb hem gekocht voor de handel

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!