Loonbedrijf Firma Van Hal (Eede Zld) × op de foto met een Holmer HexxTraxx.. Foto is geplaatst door alfredo op 26-12-2022 om 11:28:58, met 11 reacties.

Holmer HexxTraxx

+1
alfredo
Loonbedrijf Firma Van Hal (Eede Zld) × op de foto met een Holmer HexxTraxx.

Reacties

husky
Best apparaat
MaxxuM4ever
Is dat steunwiel voor de rooi unit verplicht? Ik heb het hier nog nooit gezien
+1
Kosk123
@MaxxuM4ever je ontkomt er niet aan als je de wettelijke aslasten niet wil overschrijden. In Nederland werd daar nooit zo op gecontroleerd, maar in België wel. Daarom zal deze er wel mee uitgerust zijn.

Nu krijg je waarschijnlijk geen kenteken meer zonder steunwiel in Nederland
+1
trean
@Kosk123 als je de kentekenplaat gemonteerd hebt, kun je het steunwiel demonteren en op zolder gooien,
Niet vergeten om bij inruil het steunwiel weer te monteren
Kosk123
@trean dat kan inderdaad, tot er wat gebeurd of je wordt staande gehouden. De kennis van de politie neemt ook toe op dit vlak
bart99
@Kosk123 Groot deel vd agenten kijkt nog niet eens naar de kentekenplaten om
Kosk123
@bart99 klopt, maar dat zit ‘m in het feit dat deze nog niet verplicht zijn. Als ze in 2025 definitief verplicht zijn zal de handhaving daarop ook toenemen
bart99
@Kosk123 Voor regulier landbouwverkeer moest dat er toch begin dit jaar op?
Kosk123
@bart99 officieel heb je alleen registratieplicht. Wil je echter harder dan 25 km/u rijden dan zul je een fysieke kentekenplaat gemonteerd moeten hebben. Omdat je daarvoor de machine rijdend moet aantreffen is dat al lastiger te handhaven.
De verwachting is dat ze pas als je ook onder de 25 km/u een plaat nodig hebt gaan handhaven
trean
@Kosk123 kennis neemt wel toe, alleen is er nog steeds te weinig mankracht en prioriteit om er iets mee te doen, problemen in de steden en alles wat met drugs te maken heeft heeft nog steeds meer prioriteit,
Ik rij al 4 jaar rond met kans op afvallende lading bij bijna elke vracht, ik heb daar tot nu toe maar 1 waarschuwing voor gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holmer HexxTraxx ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!