Foto van een New Holland MeerdereDe TM en de M en een stukje Case JXU. Foto is geplaatst door seppe sools op 30-12-2022 om 19:00:16, met 6 reacties.

New Holland Meerdere

+1
seppe sools
Foto van een New Holland Meerdere
De TM en de M en een stukje Case JXU

Reacties

MaxxuM4ever
Zit er steek verschil in de eerste generatie M en de laatste generatie TM met de gekleurde sticker?
+1
seppe sools
@MaxxuM4ever niet echt. Motor blijft dezelfde, de transmissie op deze is wel anders ( tm is een power, m is een dual met hi-lo ) maar als je een Dual,Range of Powercommand van de 1e met de 2e generatie bekijkt is er qua werking geen verschil. Het interieur is iets anders (pook, bijrijderszit, …) en een andere dak vorm.
+1
a3vandiejen
Mooi, maar ik zie de Fiat 90 90 niet meer.😃
+1
seppe sools
@a3vandiejen klopt, die is een dikke 1,5 J geleden vertrokken. Spijt al van gehad, maar met meer en meer werk kreeg ik het met hem niet gedaan. Is een m100 en Tm in de plaats toen gekomen.
a3vandiejen
@seppe sools Soms moet je keuzes maken, vond hem wel prachtig altijd.😃👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!