Niet alleen in Nederland zijn er heel wat hobby hakselaars maar ook in België zijn er heel wat vrienden groepen die mais hakselen voor het plezier. Al sinds enkele jaren is deze groep vrienden bezig

retro hakselen

+10
MMaarten
Niet alleen in Nederland zijn er heel wat hobby hakselaars maar ook in België zijn er heel wat vrienden groepen die mais hakselen voor het plezier.
Al sinds enkele jaren is deze groep vrienden bezig met het hakselen van één van de leden zijn eigen mais.
Elk jaar verandert er dan ook wel iets. Gestart met één hakselaar, zijn er nu al reeds drie in groep terug te vinden.
De hakselaar van het eerste uur is in de achtergrond te vinden. Een New Holland 717 getrokken hakselaar was er van de beginne bij, toen nog een één rij. Later werd hier een twee rij voor gezocht en gevonden. Een knap gerestaureerde John Deere 2850 dreef de hakselaar aan. Daarnaast zien we dan weer een John Deere 6420 met een Record silagewagen.
Op de voorgrond zien we dan weer een knappe Ford 4000 met een AVTO mestwagen die omgebouwd is naar maiswagen. Daar zien we vader en zoon samen aan het werk. Vader of de Ford en zoon op de International 644. Die had een PZ MH 80 mee die ervoor aangekocht was in Weelde.
Een knap team als je het mij vraagt.

deoudedoos.be/?page_id=22156

Reacties

Albert Peters
Mooie uitleg Succes
a3vandiejen
Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!