Hier zie je een Massey Ferguson 8740 Dyna-VT die een Kröger? kipper op de wagen rijdt bij Postma Grijpskerk na afloop van TKD 2018 op het klapzand van de Nobelhorst te Almere.Daar waar het afgelopen

Massey Ferguson 8740

1.023 foto's van @Jotke

+2
Jotke
Hier zie je een Massey Ferguson 8740 Dyna-VT die een Kröger? kipper op de wagen rijdt bij Postma Grijpskerk na afloop van TKD 2018 op het klapzand van de Nobelhorst te Almere.

Daar waar het afgelopen jaar niet kon plaatsvinden omdat het terrein bebouwd zou worden waarna het verplaatst werd naar Almere strand. Aldaar is het vervolgens gecanceld omdat een paar miskunkels van de gemeente Almere het terrein onbruikbaar gemaakt hadden voor zwaar materieel. Nu zal het dit jaar opnieuw op de Nobelhorst georganiseerd worden.

04-06-2018, Almere.
schluterman
@Jotke ik ben benieuwd of het doorgaat dit jaar.
Jotke
@schluterman

Ik ook. Eerst zien, dan geloven!😉

Tis nog maar de 3e keer denk dat het uitgesteld is... Weet niet of het op precies dezelfde plek is of elders bij de Nobelhorst. Op filmpje op de Facebook pagina van de TKD is volgens mij een ander terrein te zien. Maar we gaan het zien.

Hoop er heen te kunnen. Zowel opbouw, beurs als afbreken.

Reacties

Deutz fahr 5206
Tkd wanneer vind de volgende edietsie plaats
+1
Jotke
@Deutz fahr 5206

8 t/m 10 juni. Nobelhorst Almere.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 8740 en hebben de trefwoorden massey ferguson , masseyferguson , tkd 2018 en Nobelhorst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!