Het is één van mijn favoriete hakselaar merk. De oudere generaties zoals de SF reeksen kom je soms nog eens tegen, maar de Mammut's dat is andere koek. Dat we in onze eigen buurt maar weinig van der

Mengele Mammut 6800

1.030 foto's van @MMaarten

+7
MMaarten
Het is één van mijn favoriete hakselaar merk. De oudere generaties zoals de SF reeksen kom je soms nog eens tegen, maar de Mammut's dat is andere koek.
Dat we in onze eigen buurt maar weinig van dergelijke hakselaars wisten te vinden deed ons zoeken. Zoeken ook buiten onze comfortzone en eens wat verder van huis t e gaan.
Ik meende mij te herinneren dat mijn collega Davy (ook van de oude doos) deze Mengele Mammut 6800 op het spoor was gekomen op een Engels forum.
Na enkele telefoontjes kwamen we uit bij een landbouwer in Wildert. Wanneer men ging hakselen reden we er heen om de machine in volle glorie te bekijken.
Het was allesinds de rit waard om deze knappe hakselaar te bekijken!
Foto van 2011
deoudedoos.be/

Reacties

+2
wim-same
Wij hebben nog een Mengele TH2N hakselaar om gras te hakselen.
+2
Rondeutz06
@wim-same iets ander formaat...😁
+2
wim-same
@Rondeutz06 maar wel mooi voor de foto's. ha ha. Maar een zelfrijder met vier wielaandrijving is nog wel een hobby droom. Maar dromen zijn bedrog toch ?
+2
Rondeutz06
@wim-same blijf rustig dromen Wim, zeg nooit nooit
+2
valtradriver
Inderdaad mooie hakselaars deze Mengele’s!
Een hakselvereniging hier in de buurt heeft ook jaren een 7800 gehad.
tractorfan.nl/picture/173151/…
+2
Jeroen-ford
Ik heb zon apparaat 15 jaar geleden voor mijn toenmalige werk is gesloopt. De hele machine is op de hakselkooi na het oud ijzer ingegaan. Hij zag er nog keurig uit. Het ging alleen om de kooi. Achteraf...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele Mammut 6800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!