Foto van een Fordson Doe Triple D. Foto is geplaatst door RPCounty op 15-02-2023 om 18:41:47, met 14 reacties.

Fordson Doe Triple D

777 foto's van @RPCounty

+8
RPCounty
Foto van een Fordson Doe Triple D
+5
wim-same
@RPCounty je kijkt er wel erg gespannen bij hoor Richard.
+5
wim-same
@RPCounty lijkt me wel wennen dat je naar de voorste trekker moet kijken met sturen.
+5
MF 2725
@wim-same stuurt hetzelfde als een Holder kniktractor.
+6
RPCounty
@MF 2725 alleen een iets ander formaat😅😂
+2
MF 2725
@RPCounty 4x groter ongeveer. 🤔 😄

Reacties

+5
Mooi Richard! En die trotse blik ook, volledig terecht
+5
Fendt926Driver
Prachtig.
De eerste grote test?
Alle onderdelen appart zul je met maken wel getest hebben op lekken neem ik aan
+14
RPCounty
@Fendt926Driver ja alles is door en door gecontroleerd. Met deze trekker wil je geen fouten hebben zoals een weigerende koppeling of lekkages van de priseas oid. Tot nu toe werkt alles zoals gehoopt. Wel erg spannend wat zo n dikke Vickers pomp voorop de krukas drukt ff 45 liter per minuut door het stuursysteem. Dan wil je geen risico op lekkages hebben. En dan nog weet je na de eerste start niet wat de besturing doet. Voor t zelfde geld start je m en haat ie haaks om door de gevel....maar t werkt allemaal feilloos. Stuurventiel werkt ook progressief dus hoe harder je stuurt hoe sneller hij stuurt. Een hele ervaring weer.
+1
hermanjohndeere
@RPCounty prachtig project en mooi dat alles werkt 👌 je zegt als je harder je stuurt hoe sneller hij stuurt maar dat is toch altijd zo? Of snap ik het niet helemaal goed 🙈
+3
RPCounty
@hermanjohndeere dit werkt voor je gevoel heel anders. Je stuurt met een stuurschuif en hoe verder je die in drukt hoe sneller hij om gaat. Met een gewone besturing kun je niet die versnelling in stuurbeweging halen zoals met dit systeem. Want dan ga je bijvoorbeeld voelen dat de orbitrol jouw snelheid niet kan bijbenen en zal zwaarder voelen. Maar tis ook gewoon een bijzonder gevoel😎
draaipiet
Quote Reactie van @RPCounty:
En dan nog weet je na de eerste start niet wat de besturing doet. Voor t zelfde geld start je m en haat ie haaks om door de gevel.

Oei daar zal ik nooit aan gedacht hebben, maar dat kan inderdaad.
+2
Towaberg
Prachtig! Moet inderdaad een fantastische belevenis zijn 🥳
+1
draaipiet
Schitterend

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Doe Triple D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!